top of page

En ny streg

Jeg stræber efter at udvikle mig hele tiden, og blive dygtigere til mit håndværk. Jeg har stadig ikke sluppet protrættet som kunstform, men det er indimellem dræbende at bruge 20-25 timer på den samme tegning. Så min ambition har på det seneste været, at blive hurtigere.

Jeg har givet mig selv det benspænd, at jeg kun må bruge sort farve - tusserne har forskellige tykkelse, men personen skal træde frem i sort/hvid. Motivet skal desuden skabes i streger. I starten tvivlede jeg lidt på om motivet ville stå skarpt nok, og den fik derfor rigeligt med streger, men sidenhen har jeg også leget med et format, hvor det primært var "lige" parallelle streger, og så have modet til at efterlade visse dele helt urørt hvide. Herunder er det min lillebror Eik, der står med en sten.

Den er tegnet i A4 med Faber-Castell.

Jeg har også leget i et lidt større format, hvor jeg har kombineret stregtyperne. Motor-hatten er tegnet i stringente lige streger, hvor ansigtet og især skægget har fået lidt flere krusseduller.

Formatet er 40*60 og er også tegnet med Faber-Castell tusser.

Det fede ved at være tegner er, at man kan dyrke sin hobby hvor som helst. I går aftes havde min far rigget en standerlampe til inde i tv-stuen, og mens familien så X faktor, tegnede jeg det sidste af skitsen op. Det er familiehygge i vores hus.


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Two blue

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page