top of page

Knæk Cancer

En streg der knækker

Indsamling til Knæk Cancer

Sia ønsker at samle ind til Knæk Cancer. Målet er 10.000 kr., og indsamlingen foregår ved, at du uploader et billede af dig selv eller dine nærmeste, som Sia derefter tegner i en stregtegning.

Stregtegningen bliver herefter sendt retur på din mail, og du kan derefter frit bruge den som profilbillede, til print eller andet du har lyst til.

Motivationen til indsamlingen er centreret om tante Karen, der i 2021 fik konstateret brystkræft og derefter var igennem to operationer samt kemobehandlinger. Hun er i dag konstateret kræftfri, og har her i august repræsenteret det danske atletiklandshold i marathon, som den første kvinde siden Lone Dybdahl i Helsinki i 1983.

 

Første oplag er kun på 50 tegninger, så du skal ikke vente for længe.

Tante Karen som inspiration

Jeg samler ind for min tante Karen, der fik brystkræft for 2 år siden. Hun blev opereret og kæmpede sig tilbage i topform, og i august repræsenterede hun det danske atletiklandshold på marathondistancen til WM i Budapest. 

Karen er min store inspiration. Hun er megasej, løber vanvittigt hurtigt, og derudover er hun fantastisk sød ved alle hun møder. Så det er heldigt, at hun har valgt at forelske sig i min onkel :)

Udfyld skemaet og upload dit billede

Klik herunder for at komme til formularen. Husk at du altid kan kontakte os, hvis det volder problemer.

375757810_322962170303855_74089398602171
bottom of page