top of page

Æblekinder - akryl på lærred

Jeg har længe arbejdet med portrætter. I starten var det som oftest popstjerner og skuespillere. Senere gik jeg mere over til at male mennesker, der har levet et langt liv, og som har rynker og furer i huden og en historie at fortælle. Indtil nu har det været med farveblyant og tusch, og til tider panpastel, hvis lysten kom over mig.


Men kvinden med æblekinder er mit første portræt med akrylmaling på et stort lærred (60 x 90). Det var vildt spændende at arbejde med og meget af den erfaring jeg har fået fra farveblyanterne kunne direkte overføres til lærredet. Der er en kæmpe frihed i at arbejde med dybden i billedet i lagene og det er næsten svært at beslutte sig for hvornår det er færdigt, for hvert lag bringer noget nyt med sig.


Kvindens hageparti drillede lidt og jeg havde svært ved at ramme præcis det udtryk der passede. Så sidst i processen gav jeg den lidt mere fylde ved kinderne og det passede perfekt.

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page