top of page

Udstilling på Grenaa Bibliotek

Hele eftermiddagen er gået med at hænge billeder op på den 12 meter lange hvide væg. Jeg er stolt, glad og ydmyg over at have fået chancen for at udstille alle mine værker på biblioteket. Det er naturligvis ikke alle mine tegninger og malerier der er kommet med. Jeg er nok i virkeligheden min egen største kritiker og mange billeder er sorteret fra i processen. Det er i virkeligheden en lille smule svært for mig at tage tegninger med, der er 12 eller 18 måneder gamle, for jeg synes, at min teknik har udviklet sig siden, og der er ting jeg ville have gjort anderledes, hvis jeg skulle lave dem i dag. Men jeg accepterer, at det er en del af processen og at der også er en historie i at vise den frem. Lige nu glæder jeg mig over de mange mennesker der lige standser op og kigger en ekstra gang på noget JEG har tegnet. Det er lidt vildt.


Udstillingen løber i hele september, og du er hjertens velkommen til at kigge forbi.


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Two blue

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page