top of page

Septembers himmel er så blå

Opdateret: 27. sep. 2020

I næste uge skal min udstilling ned. Der er skoleklasser der har været på udflugt for at se den, og mange lokale der har kommenteret på den enten direkte til mig eller gennem mine forældre eller bedsteforældre. Det har været helt vildt og virkeligt fantastisk.


TV2 Østjylland har også været forbi og har set udstillingen og har interviewet både mig og mine forældre. Det blev til et indslag i nyhederne den 8. September. Og i næste uge skal jeg interviewes til Børneavisen, og DR Ultra vil lave et lille program om mig og mine tegninger. Vi arbejder også på at få lavet mine tegninger i plakatform, som kan komme på hjemmesiden og købes. Så der er fuld fart på ved siden af skole, veninder og alt det andet.


PS. Overskriften er min fars idé

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Two blue

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page