top of page

Portræt på bestilling

Egentlig kan jeg bedst lide at vælge mine opgaver selv. Jeg bruger en del tid på Pinterest og andre steder i søgen efter interessante motiver eller inspiration. Og kan godt bruge lang tid på at vælge det helt rigtige projekt at kaste mig ud i. Men denne gang har jeg gjort en undtagelse og tegnet et portræt på bestilling.

Pigen går på en anden skole og er et par år ældre end mig. Hun har altid været enormt positiv om mine tegninger og har rost dem på Tik Tok og har givet mig mange kommentarer på det jeg har lavet.

Lidt forsigtigt har hun så spurgt ind til om jeg mon havde lyst til at tegne hende hvis nu hun sendte et par billeder. Og det havde jeg. Hun har en fantastisk udstråling og en særlig skønhed som jeg synes var spændende at prøve at fange i portrættet.

Jeg glæder mig helt vildt til at aflevere det til hende.


Sia


43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Two blue

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page