top of page

DR Ultra og Børneavisen

Som en fantastisk afslutning på udstillingen på biblioteket kom DR Ultra forbi for at lave et indslag til ULTRA NEWS. Det var helt vildt sjovt at være med til, og Inge og de andre DR folk var vildt søde og begejstrede for det hele. Det var også spændende at se hvor mange ting der foregår i en produktion af et tv-program. Mange ting skal tages flere gange, og det der tager en time i virkeligheden tager måske kun 3 minutter i fjernsynet. Der er masser af afbrydelser, hvor små justeringer og rettelser skal laves.

Dagen inden var Børneavisen forbi. Min farfar har i flere omgange abonneret på Børneavisen og er kommet forbi med den for at mig og min lillebror kunne læse i den. Journalisterne er meget interesseret i mine fremtidsdrømme og mit næste skridt. I virkeligheden er det simpelthen så svært at vide, og indimellem føles det bare så langt væk. Jeg er ikke engang teenager, og lige nu nyder jeg bare mine stille stunder med mine malerier, og er dybt taknemmelig for de mennesker, der interesserer sig for det jeg laver, og bruger deres tid og penge på det.


38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Two blue

Indlæg: Blog2_Post
bottom of page